Meubels

Gebr. Van den Berghe werkt samen met schrijnwerkers en professionals in de regio groot-Antwerpen voor het zandstralen en afwerken van meubels en MDF meubelpanelen. Maar ook particulieren zijn welkom bij ons! In onze samenwerkingen zorgen we steeds voor een uitstekende afwerking en uitmuntende service. Daarom kunnen we, indien gewenst ook de desbetreffende meubels en meubelpanelen leveren en ophalen met onze bestelwagen.

Bij het zandstralen van meubels zorgen we tevens voor een afwerking naar keuze. Zo bestaat de mogelijkheid uit standaard lakwerk, hoogglans, vernis of speciale technieken. Ook het voorbereiden en spuiten van MDF meubelpanelen wordt door ons tot in de puntjes uitgevoerd. Heb je specifieke eisen voor je project qua gebruikte materialen of afwerking? Geen probleem, alles is bespreekbaar!

Gebr. Van den Berghe weet dat uw tijd kostbaar is. Daarom zijn we flexibel met onze levertermijnen, om uw deadlines tegemoet te komen. Wil u aan de slag met Gebr. Van den Berghe als partner voor het zandstralen en herspuiten van uw meubels? Neem contact met ons op!