Carrosserieherstellingen

Gebr. Van den Berghe voert carrosserieherstelling en -spuitwerken uit voor alle voertuigen van alle merken. U kan bij ons terecht om uw personenwagens, moto's, bestelwagens, vrachtwagens en mobilhomes er weer sprankelend uit te laten zien. Dankzij onze professionele uitrusting en ervaring zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Volledig schadedossier van uw carrosserieherstelling

Onze samenwerking met verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus stelt ons in staat het volledige schadedossier van uw carrosserieherstelling te behandelen. Wij maken voor u een offerte op aan de hand van het Informex-bestekprogramma, dat door alle verzekeringsmaatschappijen wordt erkend. Bovendien kunnen wij de derdebetalersregeling toepassen, waardoor de betaling rechtstreeks door uw verzekeringsmaatschappij gebeurt.

Eigen verflabo voor alle carrosseriewerken

In ons verflabo kunnen wij alle kleuren aanmaken. Door middel van onze kleurenmengbank van MAX MEYER stellen wij de juiste autolak samen. Op die manier komt de gewenste kleur ook daadwerkelijk op de carrosserie van uw voertuig terecht. 

Wij kunnen grote carrosserieherstellingen aan

Onze grote toegangspoorten en ruime spuitcabines bieden ons het voordeel dat wij ook grote carrosserieherstellingen aankunnen. In ons professioneel atelier van 1200 m2 zijn daardoor naast personenwagens en moto's ook bestelwagens, vrachtwagens en mobilhomes welkom.

Bent u op zoek naar een partner voor uw professionele carrosserieherstelling of het betere spuitwerk?

Gebr. Van den Berghe
Bedrijvencentrum Aquapolis
Metropoolstraat 30-32,
2900 Schoten
Vind ons ook op