Interieur

Uw interieur wordt opgefrist door onze spuitwerken. Van binnenhuisschrijnwerk tot allerhande meubelen en decoratiestukken. Nieuwe maatkasten en keukens. Antieke kasten en oude vintage-objecten. We gaan ervoor.

Producten

Al eens een houten eiken dressoir in een frisse kleur gezien? Dat is helemaal ons ding. Voor zandstralen en herspuiten kan u bij niemand beter zitten. Ja, oude meubelen restaureren lukt ons aardig. Maar ook radiatoren, kapstokken, schommelpaarden, weegschalen,… Alles passeert hier de revue. En nieuwe maatkasten, MDF-panelen en keukens? Schrijnwerkers en interieurarchitecten spreken ons er steeds weer over aan.

Creatieve afwerkingen

Weet u wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben weet van ontelbare technieken, maar misschien is uw idee net wat vergezocht. Daarom kan u steeds voor suggesties en advies over interieur bij ons terecht. Wij luisteren altijd naar wat u wilt bekomen en geven u de efficiëntste mogelijkheden op een plaatje door. U zal verbluft staan van het uiteindelijke resultaat.

Speciale technieken

U bent creatief, wij zijn dat ook. Spuitwerken zijn niet enkel technisch van aard, maar hebben ook een groot inbeeldingsvermogen nodig. Zo kunnen wij roest imiteren aan de hand van een vlekkenpatroon. Verschillende kleuren worden met elkaar gecombineerd. Ook voor ceruseren bent u meer dan welkom bij ons. Het beitsen en afvegen van meubilair hebben wij helemaal in de vingers. Dus: een speciaal idee of een bepaalde look imiteren? Onze spuitwerken voor interieur worden op uw maat ingezet!

Bent u op zoek naar een partner voor uw professionele carrosserieherstelling of het betere spuitwerk?

Gebr. Van den Berghe
Bedrijvencentrum Aquapolis
Metropoolstraat 30-32,
2900 Schoten
Vind ons ook op