Industrieel lak- & spuitwerk

U kan voor alle industriële lak- en spuitwerken bij ons terecht. Van scharniertjes tot montagekranen met 10 wielen, wij zien het altijd groots. Moet er iets in een bepaalde kleur gespoten worden? Dan kan u zeker met uw vragen bij ons terecht. 

Producten

Wij hebben alle spuittechnieken onder de knie. Daarnaast beschikken wij over verscheidene spuitmaterialen en verschillende soorten verf en coating. Hierdoor kunnen wij zowat alles van de juiste kleur voorzien. Veiligheidsdeuren, constructiewerk, smeedwerk, heftrucks, machines, foodtrucks, hoogtewerkers, kranen, … Doe voor uw professioneel materiaal een beroep op onze spuitwerken!

Grote capaciteit

Grote poorten verschaffen de toegang tot ons atelier. U vindt er twee grote spuitcabines terug. Hierdoor is het mogelijk om spuitwerken van grote objecten uit te voeren. Aan de andere kant zorgt onze infrastructuur ervoor dat we tijd kunnen besparen door een veelvoud van een object in 1 keer te spuiten, bijvoorbeeld 20 deuren tegelijkertijd. 

Eigen zandstraalinstallatie

Wij beschikken over professionele zandstraalapparatuur, luchtgomapparatuur en een externe luchtafzuiging. Bij renovatiewerken is het immers belangrijk dat alle oude verfresten van metaal of hout verwijderd worden alvorens aan de spuitwerken te beginnen. Enkel zo kan onze verf een perfecte hechting krijgen. Het blote metaal of hout wordt van een coating voorzien, zodat het weer jarenlang meekan.

Protective coatings

U mag niet afwijken van bepaalde regels? Wel, wij kunnen spuitwerken perfect volgens uw lastenboek uitvoeren met gebruik van de voorgeschreven protective coatings. Na het zandstralen gaan we met het aangepaste materiaal aan de slag en brengen we de juiste verfsoorten aan, laag na laag.  

Specificatie mogelijkheden

U hebt zelf een bepaalde afwerking in gedachten? Of zou u uw klanten echt iets unieks willen voorschotelen? Dan kan het voorvallen dat u niet exact weet wat er allemaal mogelijk is. U kan voor advies omtrent uw maatwerk bij ons terecht. Vervolgens gaan we met de beste spuittechnieken aan de slag om het gewenste resultaat te bekomen.

Bent u op zoek naar een partner voor uw professionele carrosserieherstelling of het betere spuitwerk?

Gebr. Van den Berghe
Bedrijvencentrum Aquapolis
Metropoolstraat 30-32,
2900 Schoten
Vind ons ook op